XMReality utökar sitt erbjudande med en integration till IFS Field Service Management™

Linköping, Sverige ”XMReality AB (publ), en ledande leverantör av lösningar för kunskapsöverföring med hjälp av augmented reality (AR), tillkännager en ny integration mellan XMReality Remote Guidance™ och IFS Field Service Management. Integrationen gör det möjligt för IFS kunder att var som helst i världen koppla upp sig mot en expert som kan guida dem vid utmanade arbetsuppgifter genom att använda AR.

Genom IFS-integrationen automatgenereras en serviceorder, vilken skickas till en tekniker som använder sin mobila enhet för att i realtid ansluta till en expert på annan plats. Med hjälp av AR, möjliggör lösningen ett nytt sätt att samarbeta på distans, vilket ökar effektiveten i serviceorganisationen och minskar driftstopp.

”I och med integrationen med en förstklassig serviceplattform som IFS Field Service Management, gör vi vårt erbjudande tillgängligt för en bredare marknad. Den här typen av samarbeten år viktiga för att accelerera vår tillväxt” säger Johan Castevall, VD på XMReality.

”Vi vill erbjuda marknadens bästa lösning för fältservice. För att kunna göra det måste vi fortsätta vara innovativa, därför väljer vi att samarbeta med spännande bolag som XMReality. Vårt mål är att skapa bättre värde för kunderna och hjälpa dem att långsiktigt öka lönsamheten i sitt serviceerbjudande” säger Olle Alvemark, Industry Director, Manufacturing, IFS in Scandinavia.

Mer om samarbetet ser du på filmen här: http://bit.ly/2pyDXlq