Marknadsledande smarta glasögon

XMRealitys videoglasögon har ett extra stort synfält (field of view, FOV) jämfört med andra videoglasögon på marknaden. Det gör dem lämpliga för remote guidance, då ett stort synfält krävs för högsta kvalitet och precision.

Nyckeln till kvaliteten i XMRealitys är dess realtidskommunikation som är unik på marknaden. Även vid låg bandbredd är ljud och video synkroniserade utan fördröjning.

Teknisk lösning

Avancerad teknik blir enkel

Prestanda är en stor utmaning för den som ska satsa på en AR-baserad lösning för remote guidance. Realtidskommunikation som innehåller video, grafik och tal måste vara perfekt synkroniserad. I industriell användning får det inte vara fördröjning i kommunikationen mellan guide och följare.

XMRealitys programvara är optimerad för realtidskommunikation i krävande miljöer. Tjänsten fungerar även vid låg bandbredd och ljud och video synkas utan fördröjning.

Lösningen är även enkel att installera och införa, användarna kan själva ladda ner och installera programvaran.

  • Hämta programvaran.
  • Anslut till dina kolleger via molnet
  • Nu är du redo att börja samarbete med dina kolleger – bestäm bara vem som ska vara guide och följare
  • Handsfreefunktioner kan läggas till i efterhand.

Smarta glasögon för industriellt bruk

Att ha händerna fria kan vara avgörande för många tekniker på fältet. Handsfreefunktioner är nödvändiga när man t.ex. ska arbeta med stora installationer som kräver klättring eller att man tar sig i och ur maskiner. Därför har vi utvecklat egna smarta glasögon som tar hänsyn till mänskliga faktorn.

Våra smarta glasögon ger ett stort synfält jämfört med andra glasögon på marknaden. Det gör dem lämpliga för remote guidance, då ett stort synfält krävs för högsta kvalitet och precision.

Glasögonen har en inbyggd kamera för att förhindra att användaren blir yr eller mår illa. Bilder som läggs in från guiden är perfekt synkroniserade med huvudrörelserna.

När man arbetar i fält är det viktigt att de smarta glasögonen har tillräcklig batterikapacitet. Eftersom våra glasögon ansluts till användarens surfplatta, pc eller annan uppkopplad enhet är batteritiden säkrad för fältarbete. XMReality kan också erbjuda batterilösningar med utökad kapacitet.

Många smarta glasögon behöver slipas utifrån användarens synfel. Med våra smarta glasögon kan du använda dina vanliga glasögon under de smarta glasögonen. Du kan också använda säkerhetsglasögon, vilket är obligatoriskt på många arbetsplatser i dag. För att ytterligare höja säkerheten är våra glasögon öppna på sidorna. Du ser därför eventuella faror som kan hota utifrån medan du arbetar med de smarta glasögonen på dig.