Investerare

Här hittar du finansiell information om XMReality och kan prenumerera på pressmeddelanden och rapporter. Om du har frågor vänligen kontakta vår IR-ansvarige.

Om XMReality

XMReality AB utvecklar och säljer lösningar för att revolutionera kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet – Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa eller förhindra att problem uppstår. XMRealitys kunder finns främst inom industrin såsom Bosch Rexroth, Wärtsilä, Bombardier och Volvo Cars. XMReality är baserat i Linköping.

Pressmeddelanden


18 augusti, 2017

XMReality förbereder lansering av en omfattande uppdatering av sin programvara XMReality Remote Guidance™ som använder AR för kunskapsöverföring

Linköping, Sverige—XMReality AB (publ) (NASDAQ XMR), en ledande utvecklare av kunskapsöverföring inom AR, meddelar att ett urval av kunder och partners har inlett tester av bolagets nästa generations programvara XMReality Remote Guidance.

Läs mer

11 juli, 2017

Global fordonstillverkare inleder samarbete med XMReality

Linköping, Sverige—XM Reality AB (publ) NASDAQ XMR, en ledande utvecklare av kunskapsöverföring genom Augmented Reality (AR), meddelar att man tecknat ett avtal med en global fordonstillverkare som innebär att XMReality skall bidra till att effektivisera kundens fältserviceverksamhet.

Läs mer

6 juli, 2017

Atlas Copco Rock Drills utökar samarbetet med XMReality

Linköping, Sverige—XM Reality AB (publ), en ledande utvecklare av kunskapsöverföring inom Augumented Reality (AR), meddelar att Atlas Copco Rock Drills AB har utökat sitt samarbete med XMReality i syfte att fortsätta att effektivisera sin fältservice.

Läs mer

Prenumera

Få nyheter, uppdateringar och rapporter direkt till din e-postadress

Kontaktperson

Johan Castevall

IR-kontakt & CEO

   +46 (0)733 56 04 81

   johan.castevall@xmreality.se

Certified Adviser

Redeye

   08-545 013 30

   info@redeye.se