Investerare

Här hittar du finansiell information om XMReality och kan prenumerera på pressmeddelanden och rapporter. Om du har frågor vänligen kontakta vår IR-ansvarige.

Om XMReality

XMReality AB utvecklar och säljer lösningar för att revolutionera kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet – Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa eller förhindra att problem uppstår. XMRealitys kunder finns främst inom industrin såsom Bosch Rexroth, Wärtsilä, Bombardier och Volvo Cars. XMReality är baserat i Linköping.

Pressmeddelanden


20 juni, 2017

Felaktigt pressmeddelande distribuerat

Linköping, Sverige—Det har kommit till XMReality AB (publ) kännedom att Cision felaktigt har distribuerat gammal information som delvis har kommit ut till marknaden. Informationen har publicerats på XMRealitys hemsida, Cisions nyhetsportal Cision News, samt på Avanza/Placera.

Läs mer

8 juni, 2017

XMReality presenterar på Småbolagsdagen 12 juni 2017

Linköping, Sverige—Den 12 juni presenterar Johan Castevall, CEO, XMReality den senaste utvecklingen i bolaget på Sheraton Hotel i Stockholm. Presentationen livesänds och kan följas på www.smabolagsdagen.net

Läs mer

5 juni, 2017

XMReality investerar långsiktigt – förstärker organisationen med strategiskt viktiga kompetenser

Linköping, Sverige—XMReality AB (publ), en ledande leverantör av lösningar för kunskapsöverföring med hjälp av Augmented Reality (AR), tillkännager att bolaget inlett rekryteringen av en Chief Operating Officer (COO) samt en Chief Technology Officer (CTO) för att förstärka bolaget för fortsatt expansion och framtida tillväxt.

Läs mer

Prenumera

Få nyheter, uppdateringar och rapporter direkt till din e-postadress

Kontaktperson

Johan Castevall

IR-kontakt & CEO

   +46 (0)733 56 04 81

   johan.castevall@xmreality.se

Certified Adviser

Redeye

   08-545 013 30

   info@redeye.se